Over Luckylocal | Luckylocal
Home > Over Luckylocal

Wat doet Lucky Local?

 • Wij helpen winkels met online verkoop
 • Producten bekender maken bij consumenten
 • Wij bieden mensen meer keus van winkels in de buurt

Het ontstaan van Luckylocal.nl

Luckylocal is ontstaan uit mijn hobbie en passie voor het bouwen van websites en webshops. Toen ik vernam dat alle fysieke winkels dicht moesten (tijdens de eerste lockdown in 2021) begon bij mij het idee op te komen om deze winkels een hart onder de riem te steken. Hieruit is Luckylocal ontstaan. Een platform waar je in 5 minuten je eigen webshop aanmeld en gelijk kunt beginnen met het plaatsen en verkopen van jouw producten.

Met het platform van Luckylocal ontvang je gelijk toegang tot je eigen webshop. Producten toevoegen gaat gemakkelijk handmatig of u kunt uw producten ook knippen plakken uit uw website. De producten op Luckylocal kunt u gemakkelijk delen op uw eigen website zodat klanten gemakkelijk kunnen bestellen bij uw winkel.

 

Door Luckylocal krijgen lokale bedrijven meer kans online!

Voordelen van Luckylocal:

 • Marketing kanalen makkelijk koppelen
 • Upselling/crosselling, u kunt gemakkelijk klanten laten zien welke producten u nog meer verkoopt, gelijk onder het huidige product.
 • Makkelijk zelf te bedienen, geen ingewikkelde codes, programmeurs nodig.
 • De meest veilige betalingen ooit, hetzelfde betaalsysteem als Booking.com.
 • Super snel uw webshop online.
 • Minder milieu vervuiling.

Onze webshop ondersteund o.a. webshops van:

Onze missie

Onze marketplace richt zich op het aanbieden van hoogwaardige lokale producten, afkomstig van ambachtelijke producenten uit de regio. Het doel van ons productbeleid is om een breed assortiment van unieke producten aan te bieden, waarbij we ons richten op kwaliteit, duurzaamheid en diversiteit.

Onze webshop

Met meer dan 3.000 bezoekers per jaar en meer dan 2.000 producten in het assortiment is Lucky Local een gestaag groeiende online marktplaats van producten namens kleine ondernemers in Nederland. Momenteel is de webshop alleen beschikbaar in Noord-holland en Utrecht. In de Toekomst wordt dit heel Nederland.

Lucky Local is gebaseerd op unieke producten die je dichtbij kan kopen om het milieu te helpen met minder Co2 uitstoot. Daarom voelt het goed om te shoppen op Luckylocal.nl. Naast dat wij producten verkopen helpen we lokale ondernemers ook met e-commerce, websites bouwen, video’s maken en content creatie.  Daarom hebben wij een prominente plek in het landschap van kleine ondernemers. Heeft de consument een vraag over een winkel of zoekt zij een specifieke dienst of product dan staat Lucky Local ook klaar met haar klantenservice en community.

Wij staan voor unieke producten, milieuvriendelijke levering en de beste service.

Onze eerste cijfers:
– Sinds 2021 is het organische verkeer naar onze website gestegen met 210%
– Sinds de start hebben we 30 klanten geholpen met een lokale aankoop
– We hebben meer dan 2.000 verschillende producten in ons assortiment.

Discover your locals on Luckylocal.nl!

Informatie

Lucky Local
Piet Mondriaanlaan 471
3812 GT Amersfoort
Nederland

E-mailadres particuliere klanten en nieuwsbrief: klantenservice@luckylocal.nl
E-mailadres zakelijke klanten: info@luckylocal.nl
Telefoonnummer: 06 208 598 05

KVK-nummer: 90872274
Btw-nummer: NL003692892B28

Ons beleid voor de webshop

Om ons aanbod goed te laten passen bij onze bezoeker hebben wij de volgende werkwijze voor producten opgesteld.

 1. Productselectie: Ons team selecteert de producten op basis van de volgende criteria:
 • Producten moeten afkomstig zijn van lokale producenten en winkels uit de regio.
 • Producten moeten duurzaam geproduceerd zijn en bijdragen aan een beter milieu.
 • Producten moeten voldoen aan hoge kwaliteitseisen en een unieke smaak en/of beleving bieden.
 • Het assortiment moet divers zijn en een breed scala aan productcategorieën omvatten, met uitzondering van kleding.
 1. Kwaliteitscontrole: We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit op alle producten die we aanbieden om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen. We werken samen met lokale producenten om ervoor te zorgen dat hun producten aan onze kwaliteitsnormen voldoen.

 2. Prijsbeleid: We streven ernaar om lokale producten voor een eerlijke prijs aan te bieden, zowel voor de consument als voor de producent. Onze prijzen zijn even hoog als bij de producent.

 3. Verpakking en levering: We gebruiken duurzame verpakkingen om onze producten te verpakken en te verzenden, met minimale impact op het milieu. We bieden verschillende leveringsmogelijkheden aan, waaronder afhalen op locatie en bezorging aan huis.

 4. Productpromotie: We promoten onze producten op verschillende manieren, zoals via sociale media en onze website. We werken ook samen met lokale evenementen en organisaties om onze producten te promoten en het bewustzijn te vergroten.

Door ons te richten op kwaliteit, duurzaamheid en diversiteit in ons beleid, willen we lokale producenten en winkels ondersteunen en tegelijkertijd onze klanten hoogwaardige lokale producten aanbieden.

Meet The Team
Momenteel wordt alles door 1 persoon gemaakt. Zie je ergens een verbetering? Elke tip is welkom! Het doel is om samen de lokale community sterk te maken. Wil je meehelpen? Vraag gerust naar de mogelijkheden om vrijwillig / betaald als copy writer, online marketeer, organisatie mee te helpen om jouw lokale community sterk te maken! Daar is deze website geheel voor gebouwd.

Help je mee?

Copy writer

Help je mee?

 

Help je ook graag af en toe lokale winkels / mensen? Start vandaag nog met leuke blogs en nieuwsberichten vanuit jouw wijk,stad,dorp te posten op onze Lucky Local community!

Coderen

Website design & coding

Help je ook graag af en toe lokale winkels / mensen? Help mee deze website nog beter te maken met betere functies.

Copy writer / bloggen?

Help je mee?

Help je ook graag af en toe lokale winkels / mensen? Start vandaag nog met leuke blogs en nieuwsberichten vanuit jouw wijk,stad,dorp te posten op onze Lucky Local community! 

Mike

Local Hero & Founder

Met veel liefde en passie bied ik in mijn vrije tijd lokale winkels online kansen en marketing hulp.

Copy writer

Help je mee?

Help je ook graag af en toe lokale winkels / mensen? Start vandaag nog met leuke blogs en nieuwsberichten vanuit jouw wijk,stad,dorp te posten op onze Lucky Local community!

Stukjes code

Website design & coding

Help je ook graag af en toe lokale winkels / mensen? Start vandaag nog met leuke blogs en nieuwsberichten vanuit jouw wijk,stad,dorp te posten op onze Lucky Local community!