Lokaal winkelen in de Langestraat, in Amersfoort | Luckylocal
Home > Lokaal winkelen in de Langestraat, in Amersfoort

De Langestraat

Maak kennis met de lokale ondernemers in de Langestraat

Digitale rondleiding

langestraat zevenhuizen naar de hof

Volgende winkelstraat: De Hof

Volg de blauwe stip om de rondleiding af te maken

Drukste en bekendste winkelstraat van Amersfoort.

De Langestraat is een van de mooiste en bekendste winkelstraten van Amersfoort. Hier vindt je prachtige historische panden en een grote diversiteit aan lokale winkels. Van verse groenten tot speelgoed en kleding, alles is hier te koop. Bekijk gelijk welke lokale winkels jouw dag compleet maken.

Bekijk gemakkelijk producten in de Langestraat

Leuke dingen om te bekijken tijdens het winkelen:

    De Lieve vrouwen toren
    De Kamper Binnenpoort
    De Koppelpoort

Soorten winkels in de Langestraat

De Langestraat in Amersfoort heeft een divers aanbod aan winkels. Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende soorten winkels die u er kunt vinden:

Bekijk gemakkelijk producten in de Langestraat

Nieuwste producten in de Langestraat

Kleding

Name it

Name it logo

Name it is een kinderkledingwinkel op de Langestraat 2 in Amersfoort. Ze hebben een breed assortiment aan trendy en betaalbare kleding voor kinderen.

Paprika

Paprika logo

Paprika is een winkel op de Langestraat 17 in Amersfoort. Ze zijn gespecialiseerd in kleding voor vrouwen met een maatje meer, waarbij ze trendy en stijlvolle opties bieden.

Vero Moda

Vero Moda logo

Vero Moda is een bekende kledingwinkel gelegen aan de Langestraat 35 in Amersfoort. Ze bieden eigentijdse en modieuze kleding voor vrouwen.

Jack & Jones

Jack & Jones logo

Jack & Jones is een herenkledingwinkel op de Langestraat 18 in Amersfoort. Ze staan bekend om hun stijlvolle en trendy kledingcollecties voor mannen.

America Today

America Today logo

America Today is een kledingwinkel op de Langestraat 34 in Amersfoort. Ze bieden casual en trendy kleding met een Amerikaanse stijl en uitstraling.

Jac Hensen

Jac Hensen logo

Jac Hensen is een herenmodezaak op de Langestraat 114 in Amersfoort. Ze hebben een breed assortiment aan stijlvolle herenkleding en accessoires.

Expresso

Expresso logo

Expresso is een modewinkel op de Langestraat 22 in Amersfoort. Ze staan bekend om hun elegante en vrouwelijke dameskleding en accessoires.

Le Ballon

Le Ballon logo

Le Ballon is een modeboetiek gevestigd aan de Langestraat 4 in Amersfoort. Ze bieden een breed assortiment aan trendy dameskleding, schoenen en accessoires.

Anna van Toor

Anna van Toor logo

Anna van Toor is een kledingwinkel gelegen aan de Langestraat 83 in Amersfoort. Ze bieden modieuze dameskleding en accessoires met oog voor detail.

DIDI

DIDI logo

DIDI is een damesmodezaak op de Langestraat 30 in Amersfoort. Ze staan bekend om hun kleurrijke en vrouwelijke kledingcollecties met een eigenzinnige twist.

Vanilia

Vanilia logo

Vanilia is een modewinkel gelegen aan de Langestraat 14 in Amersfoort. Ze staan bekend om hun duurzame en stijlvolle dameskleding, gemaakt van hoogwaardige materialen.

Elektronica

Amac

Amac logo

Amac is een Apple Premium Reseller op de Langestraat 121A in Amersfoort. Ze bieden een uitgebreid assortiment aan Apple-producten en accessoires.

Sport

Aktiesport

Aktiesport logo

Aktiesport is een sportwinkel gelegen aan de Langestraat 38 in Amersfoort. Ze bieden een ruime keuze aan sportkleding, -schoenen en -accessoires voor diverse sporten.

Daka (Intersport Wim Jaquet)

Intersport Wim Jaquet logo

Intersport Wim Jaquet is een sportwinkel gelegen aan de Langestraat 111-115 in Amersfoort. Ze bieden een ruime keuze aan sportkleding, -schoenen en -accessoires van diverse merken.

Boeken

Boekhandel Veenendaal

Boekhandel Veenendaal logo

Boekhandel Veenendaal is een boekwinkel gelegen aan de Langestraat 33 in Amersfoort. Ze hebben een uitgebreide selectie boeken in verschillende genres.

Accessoires en sieraden

Bekijk alle sieraden

Bijou Brigitte

Ben van Leeuwen Ledermode logo Ben van Leeuwen Ledermode logo

Bijou Brigitte is een accessoirewinkel op de Langestraat in Amersfoort. Ze bieden een uitgebreide collectie van sieraden, tassen, hoeden en andere modeaccessoires.

Hip juweliers

Ben van Leeuwen Ledermode logo Ben van Leeuwen Ledermode logo

Bijou Brigitte is een accessoirewinkel op de Langestraat in Amersfoort. Ze bieden een uitgebreide collectie van sieraden, tassen, hoeden en andere modeaccessoires.

Leatherstyle

Ben van Leeuwen Ledermode logo

Leatherstyle is een winkel op de Langestraat in Amersfoort. Ze bieden een ruime selectie aan lederen kleding, accessoires en schoenen.

Gezondheid en verzorging

Rituals

Rituals logo

Rituals is een winkel op de Langestraat 46 in Amersfoort. Ze bieden luxe verzorgingsproducten, geurkaarsen, interieurartikelen en meer.

Andere winkelcentrums/straten in Amersfoort

De winkels in de Hof in Amersfoort Winkelcentrum Leusderweg Winkelcentrum de langestraat Winkelcentrum Amersfoort Sint Jorisplein Winkelcentrum de Riddergang Plein de hof

Winkel zoeken in de Langestraat

Showing 1–2 of 2 results