Lokaal winkelen in Amersfoort | Luckylocal
Home > Lokaal winkelen in Amersfoort

Lokaal winkelen in Amersfoort

Marathon Amersfoort

Marathon van max. 42km Zondag 12 juni is het weer zo ver. Heel het Eemplein staan dan weer in het teken van de Amersfoortse Marathon. De routekaart Meer informatie: https://www.marathonamersfoort.nl/ ...
Lees verder

Lepeltje Lepeltje Amersfoort

BINNENKORT: Lepeltje Lepeltje komt weer naar Amersfoort in het Pinksterweekend! 🥳 DATE: vrijdag 3 t/m 6 juni. Hieronder zie een impressie van een aantal jaar geleden van Three Little Clouds! Link naar Lepeltje Lepeltje in Amersfoort https://lepeltje-lepeltje.com/amersfoort/ ...
Lees verder

Lokaal producten kopen

Producten vinden bij jou in de buurt, daar draait lokaal winkelen om. Onze start is in Amersfoort. Je kan producten gemakkelijk zoeken door Amersfoort te selecteren in de gemeente filter.

Wat kan ik lokaal kopen in Amersfoort?

Op Luckylocal.nl vind je een breed lokaal aanbod. Van Amersfoorts speelgoed, cadeau’s tot lokaal gebrouwen drankjes. Veel is mogelijk. Om lokaal te versterken helpt Luckylocal.nl jou bij het vinden van de leukste lokale producten.

Lokaal kopen geeft je betere service

Als je een lokaal bedrijf steunt met een aankoop dan mag je ook meer service verwachten. Het is belangrijk dat de lokale ondernemer zijn producten zorgvuldig voorziet van informatie, foto’s, reviews en aanpassingsmogelijkheden. Hierdoor heb je een beter advies, een betere aankoop en een fysiek dichtbij jou gelegen service punt mocht het product onverwacht niet doen wat het moet doen.