Lokale events "Wat is er te doen?" | Luckylocal
Home > Lokale events “Wat is er te doen?”

Lokale events

Het antwoord op de vraag; wat er is te doen?

4-14

 

Augustus

Amersfoort World Jazz Festival

Amersfoort World Jazz Festival presenteert plannen voor 43e editie.

Amersfoort World Jazz Festival vindt dit jaar plaats van 4 t/m 14 augustus. Het festival biedt een avontuurlijk programma van meer dan 100 concerten op de binnen- en buitenpodia in de historische binnenstad. De grote publiekstrekkers spelen van 11 tot en met 14 augustus op het Lieve Vrouwekerkhof, dat met stoeltjes wordt omgetoverd tot een sfeervol openluchttheater. De Observant en KOSMIK presenteren elke avond Nederlandse artiesten hun nieuwste releases. Dit jaar participeert ook Podium FLUOR, terwijl in de historische Sint Aegtenkapel de verdieping wordt gezocht met akoestische luisterconcerten. Amersfoort World Jazz Festival geldt als een belangrijke springplank voor de nieuwe generatie, maar is ook een festival waar de ‘legends & legacy of jazz’ op een voetstuk worden gezet. Actuele informatie is te vinden op www.amersfoortjazz.nl

In augustus gonst het groene hart van Amersfoort met live-concerten, kindershows en comedians in het openluchttheater. Bij de Bosspot komen cultuur en natuur samen. Het bos lonkt!

4-14

 

Augustus

Wat is er deze maand te doen:

Bosspot

Altijd al in Amersfoort willen genieten van lokale muziek optredens? Het terrein waar jaarlijks In To The Woods plaatsvindt is nu omgetoverd tot Bosspot!

Lokale live optredens en muziek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lokale concerten

Food festivals bij jou in de buurt

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.