Leusderweg | Luckylocal
Home > Amersfoort > Leusderweg

De Leusderweg

Maak kennis met de lokale ondernemers in de Leusderweg

Nieuwste producten in de Langestraat

Soorten winkels in de Leusderweg

De Leusderweg in Amersfoort heeft een divers aanbod aan winkels. Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende soorten winkels die u er kunt vinden:

Kledingwinkels

Brandstof Leusderweg Second lifestyle Leusderweg

Op de Leusderweg zijn er diverse kledingwinkels te vinden, van trendy boetieks tot grote ketens. Hier kunt u terecht voor dames-, heren- en kinderkleding, schoenen en accessoires.

Elektronica winkels

Inktstation Leusderweg electro-world-drieenhuizen Leusderweg photo-company Leusderweg

Voor uw speciale elektronische aankopen kunt u terecht bij meerdere winkels op de Leusderweg, waaronder Electronica

Bloemisten

de meest bijzondere bloemen van de leusderweg de mooiste bloemen van de leusderweg

Bij één van de bloemisten op de Leusderweg vindt u prachtige boeketten en verse bloemen.

Restaurants en cafés

mandarin-chinees-restaurant-leusderweg Foto 2

Op de Leusderweg heeft u ruime keuze aan restaurants en cafés, variërend van eetcafés tot luxe restaurants en van een snelle hap tot uitgebreid tafelen.

Biologische boodschappen

Foto 1 Foto 2 Foto 3

Slijterijen

de beste wijnen in het assortiment van henri bloems wijnwinkel aan de leusderweg wijnhuis van druiven heeft voor elke wijnliefhebber wat lekkers klaar liggen in de leusderweg van wees slijterij aan de leusderweg helpt u verder Gall en Gall slijterij aan de leusderweg helpt u verder

Op de Leusderweg heeft u ruime keuze aan restaurants en cafés, variërend van eetcafés tot luxe restaurants en van een snelle hap tot uitgebreid tafelen.

Naast winkels zijn er ook diverse dienstverleners te vinden op de Leusderweg, zoals een drogisterij, een kapper en een fietsenmaker.

De Leusderweg is een veelzijdige en levendige straat met nog veel meer winkels en bedrijven dan hier genoemd. Er is voor iedereen wel iets te vinden.

Andere winkelcentrums/straten in Amersfoort

De winkels in de Hof in Amersfoort Winkelcentrum Leusderweg Winkelcentrum de langestraat Winkelcentrum Amersfoort Sint Jorisplein Winkelcentrum de Riddergang Plein de hof

Alle aangesloten winkels

De Leusderweg in Amersfoort is een gezellige winkelstraat met een uniek karakter. Hier vindt u een mix van ambachtelijke speciaalzaken, trendy winkels, restaurants en cafés.

De straat is gelegen in de wijk Leusderkwartier en loopt vanaf de Zonnehof tot aan de Stadsring. De Leusderweg is goed bereikbaar met de fiets, het openbaar vervoer en de auto.

Winkelen op de Leusderweg

Op de Leusderweg kunt u heerlijk winkelen. Er zijn diverse speciaalzaken te vinden, zoals een ambachtelijke bakker, een kaaswinkel en een bloemenzaak. Maar ook voor mode, interieur en cadeauartikelen bent u hier aan het juiste adres. De Leusderweg heeft een gevarieerd aanbod aan winkels, van kleine boetiekjes tot bekende winkelketens.

Restaurants en cafés

Ook voor een gezellige lunch, diner of borrel kunt u terecht op de Leusderweg. Er zijn diverse restaurants en cafés gevestigd waar u kunt genieten van heerlijke gerechten en drankjes. Of u nu houdt van Italiaans, Aziatisch of Nederlands eten, er is voor ieder wat wils.

Evenementen op de Leusderweg

Op de Leusderweg worden regelmatig evenementen georganiseerd, zoals de Leusder Lentemarkt en de Leusder Bluesroute. Tijdens deze evenementen kunt u genieten van live muziek, theater en andere activiteiten.