Algemene voorwaarden | Luckylocal
Home > Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Voor de consumenten

Bestellingen annuleren, retourneren of voor garantie terugsturen

U kunt gemakkelijk een bericht sturen naar de winkel via de contactknop in het winkeloverzicht of bij de winkel zelf op haar winkelpagina. De winkel helpt u verder met uw vragen, garantie afhandeling en retouren.

Lucky Local is niet verantwoordelijk voor defecten, prijsverschillen of andere product afwijkingen. Lucky Local is een maatschapelijk platform voor het helpen van lokale bedrijven en helpt de consument bij het vinden van milieuvriendelijke/gezonde producten. U kunt bij ons kopen en als winkelier/particulier verkopen. Lucky Local is alleen een tussenpartij die ervoor zorgt dat u als klant een zo prettig mogelijke winkelervaring krijgt bij lokale winkel, online. Verder zijn wij niet verantwoordelijk voor schade, diefstal of andere derving van producten of diensten. Uw bestelling gaat rechtstreeks naar de lokale winkel en deze verkoopt de dienst of het product aan u, daarom zijn wij niet verantwoordelijk voor het product of dienst en de levering daarvan. Ook retourneren valt onder de verantwoordelijkheid van de winkels.

Wie betaalt mijn retour terug?

Het aankoopbedrag van uw bestelling wordt bij retour vanuit de winkel verzorgd.

Makkelijk reviews te plaatsen via een e-mail

Als consument kan je eenvoudig een lokale ondernemers verder steunen met een review over hun producten en diensten. Wij vragen hier toestemming voor om dit via een makkelijke email te herinneren met een makkelijk knop naar het maken van een review. Zo kan je als consument gemakkelijk en veilig een review plaatsen na aankoop van uw product of dienst. Van de consument is alleen de Voornaam zichtbaar en de beoordeling van het product!

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is image.png

Heeft u klachten of vragen over uw bestelling?

De lokale ondernemers op Lucky Local zijn verantwoordelijk voor uw bestellingen, producten of diensten. Wij vragen u dus contact op te nemen met de winkel waar u uw bestelling heeft gedaan. Dit kunt u doen door een mailtje te sturen of bij het product

Voor de winkels

Verantwoordelijkheid van winkels op Lucky Local

De winkels op Lucky Local zijn verantwoordelijk voor:

  • Levering van producten (particulier of zakelijk).
  • Garantie afhandeling met de klant en fabrikant.
  • Retourneren van bestellingen en het retourneren van betalingen.
  • Klachten met betrekking tot een geleverd product/dienst.
  • Alle zaken die normaler wijs ook voor hun eigen fysieke winkel zouden gelden.

Verkoop uitbetalingen aan winkels

Per transactie wordt er 0,30 in rekening gebracht door iDeal of andere betaalsystemen. Houdt er rekening mee dat het uitbetaalde bedrag lager uitvalt dan het originele verkoopbedrag.

Hoe word ik als winkel uitbetaald?

Per maand ontvangt de winkel het totaal aantal verkopen, productnaam en de daarbij behorende verdiensten op haar bankrekening. Bij nul verkopen sturen wij geen verkooprapport.

Verantwoordelijkheid van Lucky Local aan de winkelier

  • Een werkende website met voor elke winkel een eigen winkelpagina op Lucky Local.
  • Lokale winkels online vindbaar maken in Google en op onze kaart.
  • Betalingen en orders online toesturen naar de winkels.

Disclaimer

Alle informatie en prijzen op www.luckylocal.nl zijn onder voorbehoud van typefouten en wijzigingen. Lucky Local is in geen geval verantwoordelijk en aansprakelijk voor fouten in teksten, prijzen, omschrijvingen etc. van de winkels op Lucky Local.