Advertentie voorbeelden | Luckylocal
Home > Advertentie voorbeelden

Voorbeelden van onze advertentie diensten

Onze verkoop verhogende advertenties:

Google Shopping: Met Google Shopping kunnen we uw producten opvallend weergeven in de zoekresultaten van Google. Potentiële klanten kunnen uw producten bekijken, vergelijken en direct vanuit de zoekresultaten kopen. Wij zorgen voor een feilloze integratie en optimale prestaties van uw Google Shopping-campagnes.

Zoekmachine advertenties

Bing Ads: Bing is de op één na grootste zoekmachine en kan een waardevol alternatief zijn voor Google Ads. Wij kunnen uw advertenties optimaliseren voor weergave op Bing en ervoor zorgen dat u een breder publiek bereikt.

Google Ads: Wij zijn gecertificeerde Google Ads-specialisten en kunnen uw advertenties plaatsen in de zoekresultaten van Google. Of het nu gaat om tekstadvertenties, beeldadvertenties of videoadvertenties, wij optimaliseren uw campagnes voor maximale zichtbaarheid en klikken tegen de laagst mogelijke kosten per klik.

Content georiënteerde advertenties

YouTube Ads: YouTube is een krachtig platform om uw merk te promoten en een groter publiek te bereiken. Met YouTube Ads kunnen we uw advertenties weergeven voor gerichte doelgroepen op basis van interesses, demografische gegevens en zoekgedrag.

Gmail ads: Gmail Ads worden bovenaan de inbox van gebruikers weergegeven, onder de tabbladen ‘Primair’, ‘Sociaal’ en ‘Promoties’. Ze hebben meestal een uiterlijk dat lijkt op reguliere e-mails, maar met een label “Advertentie” om aan te geven dat het om een gesponsorde promotie gaat.

Locatie gerichte advertenties

Advertentie afstellen op locatie biedt een super gerichte manier van (re)targeting.

Gesponsorde berichten op social media

Instagram Ads: Instagram is een populair platform voor visuele content en biedt enorme mogelijkheden om uw doelgroep te bereiken. Met Instagram Ads kunnen we opvallende foto- en videoadvertenties maken die de aandacht van uw doelgroep trekken en hen naar uw website leiden.

Advertenties toestaan op je eigen website

Google AdSense: Wilt u extra inkomsten genereren met uw website of blog? Met Google AdSense kunnen we relevante advertenties op uw website plaatsen en u helpen om geld te verdienen elke keer dat bezoekers op de advertenties klikken.

Waarom voor ons kiezen?

  • Ervaren team van advertentie-experts: Ons team heeft uitgebreide ervaring en expertise in het opzetten, beheren en optimaliseren van advertentiecampagnes op verschillende kanalen.
  • Resultaatgerichte aanpak: Wij streven naar meetbare resultaten en werken nauw samen met u om uw specifieke doelen te bereiken.
  • Maatwerk strategie: Elke klant is uniek, en daarom ontwikkelen we op maat gemaakte advertentiestrategieën die perfect aansluiten bij uw bedrijf en doelgroep.

Klaar om uw bedrijf te laten groeien met effectieve advertentiecampagnes?

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek en ontdek hoe wij u kunnen helpen uw online aanwezigheid te vergroten en uw doelen te bereiken!

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek

Wil je dat meer mensen jou aanbieding, producten of diensten zien?

Bent u op zoek naar een effectieve en strategische manier om uw diensten, producten, aanbiedingen en meer te adverteren? Zoek niet verder! Ons toegewijde team van experts is hier om u te helpen uw bedrijf naar nieuwe hoogten te tillen met behulp van diverse advertentiekanalen, waaronder Google Ads, Google Shopping, YouTube Ads, Google AdSense, Instagram Ads, Bing Ads en nog veel meer.